Vakmanschap tot in de puntjes afgewerkt

Werkwijze

Wij doen alles in eigen beheer, van persoonlijk contact met de klant tot advies, planning en productie van uw project. Zo kunnen wij samen de beste eindresultaten bereiken en uw droomproject realiseren.

1. BESPREKING

Een nieuwe keuken of een nieuw interieur op de planning staan? U bent welkom in onze showroom waar wij graag naar uw wensen luisteren en en opzoek gaan naar oplossingen om uw droomkeuken of interieur te realiseren.

2. BEZOEK

Blij met dat eerste gesprek? Dan komen wij bij u op bezoek om het renovatieproject of de werf ter plaatse te bekijken. Bij een nieuwbouwproject waarvan de werken nog niet gestart zijn, bestuderen we samen met u grondig de plannen.

3. Ontwerp

Onze specialist gaat aan de slag om uw wensen om te zetten naar een ontwerp op maat. Dit gebeurt via een 3D visualisatie zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw interieur. Aan de hand van dit plan wordt ook de offerte opgemaakt.

4. PRODUCTIE

Wanneer het ontwerp volledig naar wens is, wordt dit omgezet naar een productietekening en gaan we over tot productie. Dankzij ons modern machinepark en bekwame vakmensen komen we steeds tot een uitstekend resultaat.

5. plaatsing

En dan is het eindelijk zo ver! uw interieur of keuken is klaar voor plaatsing door ons vakkundig team. Na de plaatsing kan u in alle rust genieten van uw nieuwe keuken of uw nieuw interieur.

6. FEEDBACK

Na het voltooien van voorgaande stappen vinden wij het belangrijk dat u uw ervaring met Vanalderwereldt Interieur kan delen. Wij plannen daarom graag een moment in om naar uw feedback te luisteren. 

Klinkt onze aanpak als een aangename werkwijze? Maak een afspraak met onze interieurspecialist en laat je intussen inspireren door onze diverse keuken- en interieurprojecten.