Vanalderwereldt interieur, uw specialist in maatwerk
_____

Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in keukens en interieur. Wij zijn een familiebedrijf en streven alleen maar naar het beste. Bent u op zoek naar een keuken, een dressing, parket of een totaalinterieur? Wij staan altijd graag voor u klaar om u een totaalplaatje aan te bieden.

In onze showroom kan u verschillende stijlen en materialen ontdekken. Daarnaast hebben wij ook een aanbod aan decoratie artikelen die uw interieur naar een hoger niveau gaat tillen.

Eigen productie

Bij Vanalderwereldt wordt alles ontworpen en geproduceerd in eigen atelier. U kan bij ons terecht voor totaalprojecten van A tot Z. Wij gebruiken enkel duurzame en kwalitatieve materialen

Uw specialist in maatwerk

Onze specialiteit is vooral maatwerk en keukens maar ook algemeen buitenschrijnwerk, badkamers, trappen, inbouwkasten en winkelinrichting behoren tot onze dagelijkse activiteiten.

Alles in eigen beheer

Wij doen alles in eigen beheer, van persoonlijk contact met de klant tot advies, planning en productie van uw project. Zo kunnen wij samen de beste eindresultaten bereiken en uw droomproject realiseren.

Vakmanschap tot in de puntjes afgewerkt
_____

Het begint allemaal met een gesprek waar we samen met u naar oplossingen zoeken om uw interieur te realiseren. Daarna maken we graag een 3D visualisatie die we compleet uitwerken. Op die manier krijgt u al een eerste duidelijk beeld hoe uw interieur er zal uitzien. Aan de hand van het ontwerp maken we een juiste offerte op met de gekozen materialen. Na de laatste details te hebben aangepast aan uw wensen wordt er definitief opgemeten.

Daarna wordt uw interieur omgezet in productie. Dankzij ons modern machinepark en bekwame vakmensen komen we steeds tot een uitstekend resultaat. We gebruiken dan ook alleen maar de beste materialen om uw interieur te realiseren.