ons familiebedrijf in keukens en interieur

Familiebedrijf

Meer dan 30 jaar geleden bracht Dirk Vanalderwereldt uw eerste droomkeukens- en interieurs tot leven toen hij Vanalderwereldt Interieur lanceerde. Nu, met dochter Lynn en zoon Joris aan boord, is deze interieur- en keukenspecialist sterker dan ooit tevoren.

Lynn en haar vader staan steeds rechtstreeks in contact met hun gewaardeerde klanten. Dat betekent dat er geen onnodige tussenpersonen zijn om de communicatie te vertragen. Bij Vanalderwereldt Interieur draait alles om een soepele en persoonlijke klantenservice. Wij staan klaar om uw interieurwensen tot leven te brengen!

interieur

Vanalderwereldt Interieur realiseert interieurs van hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs. Projecten worden met de nodige zorg en oog voor detail afgewerkt. Weet u nog niet goed welke kant u op wil met uw interieur? Wij staan graag klaar met het volledige team om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw droominterieur.

Vakmanschap

Bij Vanalderwereldt wordt alles ontworpen en geproduceerd in eigen atelier. U kan bij ons terecht voor totaalprojecten van A tot Z. Wij gebruiken enkel duurzame en kwalitatieve materialen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze showroom kan u verschillende stijlen en materialen ontdekken. Daarnaast hebben wij ook een aanbod aan decoratie artikelen die uw interieur naar een hoger niveau tillen.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.